Международен транспорт до Испания

ИА Транс напълно разбира Вашите нужди за надежден и коректен партньор при спедицията на багаж и товари от и до Испания. В отговор на Вашето търсене, фирмата ще Ви предложи висококачествени логистични и транспортни услуги от и до Испания.

Освен транспорт на цели товари, Иа Транс предлага превоз на групажни пратки, малки пакети, опасни товари, извънгабаритни товари и др. За повече информация, направете запитване на посочения телефон.

Не само организираме превоз до Испания, но и с удоволствие ще Ви съдействаме за целия процес – от пакетиране и товарене на багажа, до доставка до желаното място и разтоварване.

Защо да изберете Иа Транс?

Иа Транс предлага комплексни услуги от и до Испания – всичко, което би могъл да Ви предложи сектора – от планиране до организиране и мениджмънт на цялата верига на доставки. Фирмата разполага с модерно оборудвани транспортни средства, снабдени с всичко необходимо за превоз на товари с различен характер – размери, обем, под температурен режим, опасни и др. Също така, всяко превозно средство е придружено със сертификати и лицензи и GPS системи за осъществяване  на постоянен мониторинг.

Фирмата работи със специалисти и си сътрудничи с едни от най- добрите фирми в нишата в Испания. Ето защо, може да Ви предложи изгодни условия и доставка до различни точки в Испания, както до основните градове - Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте, така и до по-малки градове, благодарение на  установените партньорства и отлична комуникация.

Бързина: Превозните средства се движат по график, което се отнася не само за групажните товари, но и за целите, индивидуални пратки.

Спедицията и транспорта до Испания е една от услугите, към която българските фирми проявяват най- голям интерес. Ето защо, все повече фирми в сферата на логистиката и транспорта осигуряват курсове до тази страна. Това, което отличава Иа Транс от конкуренцията е, че фирмата покрива по-голям брой точки, до които извършва превоз, което не е за сметка на времето - на всеки курс тръгват двама шофьори, а сътрудничеството с местни компании, позволява по- голяма ефективност.

Транспорт до Испания – Мадрид, Барселона, Аликанте

Иа Транс организира транспорт и спедиция до голям брой градове в Испания. Едва ли има точка, до която фирмата да не може да достави Вашия товар. За повече информация, относно дестинациите и условията, направете Вашето запитване по телефона или на страницата на сайта.

Групажни превози от Испания        

Иа Транс предлага регулярен транспорт на групажни товари по релация България – Испания – България. Предимството на групажните товари е, че всички пратки се консолидират и разходите за услугата се разделят между клиентите, което излиза много изгодно, особено, когато товарите не са много обемни. Фирмата осъществява превоз на всякакъв групажен товар – от малък ръчен багаж, конфекции, до по- големи товари и стоки.  

Международен транспорт на цели товари до Испания

Освен групажен превоз, Иа Транс организира транспорт на индивидуални пратки и товари. Фирмата предлага на своите клиенти богат набор от услуги и изгодни цени, в зависимост от характера и обема на товарите. На разположение на клиентите има и автомобили, в готовност за тръгване при нужда от бърза реакция и експресна доставка.