Предстои най-голямото събитие в областта на логистиката, транспорта и пакетирането. На 20 и 21 септември 2017 в Порто, Feira Internacional do Porto Matosinhos, ще отвори врати най- мащабният панаир за логистика и спедиция.

Empack & Logistics  - най- големият панаир в света, в сферата на логистика и транспорта ще се състои за трети път. След като второто издание отбеляза рекорд, с повече от 100 изложители и 3,800 присъстващи, тази година очакванията са още по-големи.

Empack Transport & Logistics дава възможност на световно големи фирми, предлагащи логистични и спедиторските услуги да се срещнат с хиляди потенциални клиенти и да разгърнат мрежата си. Компаниите в тази ниша ще могат да се запознаят с последните иновации и въведения в сектора „Транспорт и логистика“.

Основните теми за дискусии ще бъдат в 2 направления:

1.         Опаковане и пакетиране на товари- глобални решения:

·                Машини за опаковане

·         RFID; Етикетиране, кодиране и маркиране

·         Преработване на опаковки (хартия, пластмаса, стъкло, дърво, метал)

·         Рециклиране и екологични материали

·         Договори за услуга опаковане

·         Софтуер

·         Системи за претегляне

·         Палетизиране / депалетизация

2.         Транспорт и логистика

·         Логистична поддръжка и складиране: мотокари, кранове, платформи, рафтове

·         Автоматизирани системи за пакетиране, нови технологии

·         Доставчици / производители на контейнери, палитри и барабани

·         IT + софтуер

·         RFID, доставчици за проследяване на ИД

·         Складово оборудване

·         Логистични оператори и платформи за логистика

·         Електронна търговия / електронна логистика

·         Логистична собственост

·         Транспортни и дистрибуторски услуги

·         Логистични услуги

·         Консултантски фирми, аутсорсинг

·         Транспорт и съхранение

Освен дискусии  и семинари, които ще се изнесат от международни лектори, ще има и изложбена част – шоурум, където производители на техника ще представят своите най- нови продукти.

Семинарите ще са със свободен достъп и ще дадат възможност да се обсъдят най-новите тенденции и иновации, представени от експерти в бранша. Демонстрации на живо за използването на машини и оборудване ще бъдат показани, а най- голямата полза е обмяната на контакти и опит.

Фирми за транспорт и логистика в Българя

Логистичният сектор е силно засилен и в България. Все повече фирми предлагат транспортни услуги до почти всички страни в Европа. Иа Транс се нарежда сред фирмите, които предлагат най-голямо разнообразие от дестинации, висококачествени и комплексни услуги. Със седалище в София и дългогодишен опит в спедиторските услуги, Иа Транс осигурява надежден транспорт на цели и групажни товари до различни релации, на изгодни цени и гъвкав график

Превоз на групажни и цели товари до Португалия

Една от страните, до които почти всички по-големи спедиторски фирми осигуряват превоз на багаж и товари е Португалия. България и Португалия осъществяват засилена търговия, внос и износ, което е предпоставка за необходимост от редовен и надежден транспорт до и от Португалия. Иа Транс предлага висококачествени транспортни услуги до Португалия ежеседмично. Товарните автомобили са оборудвани с всичко необходимо, за реализиране на превоз както на индивидуални товари, така и за консолидиране на частични пратки. Всеки камион разполага и с GPS системи, за да бъдат клиентите спокойни и информирани.

Освен транспортни услуги, фирмата разполага и с охраняема складова база, за клиентите, които имат нужда от сигурно място за съхранение на пратки и товари.