Спедиция до Холандия

Иа Транс извършва ежеседмичен транспорт и логистика до всички ключови точки в Холандия. Освен до столицата на страната, компанията предлага и превоз на товари до всички второстепенни градове, сред които Хага, Айндховен и Утрехт.

С дългогодишен опит в транспортирането и спедицията до страната на лалетата, фирмата ще Ви предложи надеждни и висококачествени услуги, бързи срокове, надлежно изпълнение на поетите ангажименти и преди всичко изгодни цени.

За повече информация, относно графиците, продължителността на курсовете и цените, не се колебайте да се свържете с представители на фирмата.

Иа Транс извършва превоз на цели и групажни товари до Холандия. Услугите включват превоз на товари от различно естество – извънгабаритни, опасни, под температурен режим и др.  

Групажен товар до Холандия

Иа Транс извършва превоз на групажен товар до Холандия. Услугата включва както транспортиране на личен багаж, така и консолидиране на товари с по-голям обем и размери. Не зависимо от вида на Вашата пратка, ние сме на разположение да съдействаме за бързото й и безопасно транспортиране до желаната точка.

Групажният транспорт е една от най- търсените услуги в сферата на транспорта и логистиката. Тъй като позволява обединяване на различни пратки и поделяне на цената за услугата, много клиенти предпочитат да се възползват от тази възможност.

Цели товари до Холандия  

За тези от Вас, които се нуждаят от превоз на обемни товари и на голямо количество стока, фирмата предлага и услуга „Превоз на цели товари до Холандия“. На разположение, компанията има голям автопарк, с камиони, пригодени за всякакви товари. Свържете се с нас за да Ви изготвим индивидуална оферта, в зависимост от релацията и вида на багажа. За всеки клиент предлагаме отстъпки и атрактивни оферти.

Благодарение на установените партньорства с местни фирми от бранша, гарантираме на клиентите точност, много добра координация и преди всичко повече дестинации.

Спедиция и логистика в Европа

Иа Транс е една от компаниите в България, която развива дейност в сферата на логистиката и спедицията от години и може да се похвали с много натрупан опит, отлични отзиви и качествени услуги. Компанията извършва транспортни услуги до почти всички европейски страни и предлага пълен набор от слуги. Основните релации, до които реализира транспортна дейност са: Холандия, Испания и Португалия. Ежеседмично камионите ни отпътуват към тези дестинации, като всеки курс се извършва от двама шофьори за достигане до крайната точка за максимално кратко време. Свържете се с нас, за да научите, до кои държави извършваме услуги, какво включват, колко време отнемат и какви са текущите оферти и отстъпки.

Транспортни и логистични услуги

Иа Транс е българска фирма, която си е изградила име на българския пазар като надежден партньор, който предлага пълна гама логистични и спедиторски услуги. Независимо от характера на товарите, фирмата разполага с всичко необходимо, за да посрещне нуждите Ви. Не се колебайте да ни потърсите, освен транспортни услуги предлагаме и складиране, товаро-разтоварителни дейности, попълване на документация и сътрудничество с митнически документи. А благодарение на модерните GPS системи, с които разполагаме можете да проследите пратките си по всяко едно време и да получите информация за състоянието и местонахождението им.