Транспорт до Испания: Спедиция Иа Транс

Иа Транс извършва редовни курсове от и до Испания. Услугата се извършва ежеседмично и включва както превоз на цели товари, така и на групажни, колетни пратки, личен багаж, конфекции, стоки под температурен режим, опасни товари и др. Два пъти в седмицата нашите автомобили тръгват от и за Испания, според уговорения график. Гарантираме коректност и спазени срокове.  

Превоз експрес от и до Испания

Всеки курс от и до Испания се извършва от двама шофьори, което значително скъсява времето за транспорт. Независимо до коя точка на Испания изпращате багаж или товари, времето за което те ще пристигнат е оптимално бързо. Не се колебайте да се свържете с нас, ако се нуждаете от експресна доставка на товар от и за Испания. Нашите превозни средства са оборудвани с всичко необходимо за безопасното и сигурно транспортиране на поверените товари.

Евтин транспорт до Испания

Транспорт до Испания на най-ниската цена! Иа Транс предлага едни от най- изгодните предложения за превоз на цели и групажни товари. Благодарение на установените партньорски отношения с местни фирми за логистика и транспорт и на дългогодишният ни опит в сферата, можем да предложим много изгодни цени и качествено изпълнение.

Спедиция и логистика до Испания

Превоз на багажи от Испания до България и обратно! Предлагаме богат набор от транспортни и  спедиторски услуги до почти всички водещи градове в Испания. Осигуряваме редовен превоз на товари, пратки и личен багаж от Испания до България и обратно. Услугата ни включва и

възможност за взимане от адрес. Специализирани в тази дейност, ще Ви предложим изключителни оферти за транспорт и транспортни услуги

до Испания. Освен превоз на товари, предлагаме и допълнителни услуги, като попълване на документация и съдействие за оформянето й, застраховки, складиране на стока, товаро-разтоварителни дейности и др.

Редовен групажен превоз до Испания

Иа Транс поддържа редовни групажни линии от Испания до България и обратно. Фирмата извършва редовен групажен превоз на багаж, лични вещи и стоки между Испания и България.

Изцяло планираме и организираме вашия транспорт, за оптимално изпълнение на услугата и повече доволни клиенти.  

Разписания и цени на транспортните услуги

Иа Транс предлага транспортни услуги, обхващащи широка мрежа от дестинации. Свържете се с нас, за да Ви направим индивидуална оферта. Цената на услугата се определя от вида на товара, крайната точка и по желание на клиента, включените допълнителни дейности. Потърсете ни, екипът ни веднага ще изготви за Вас оферта и ще Ви консултира, относно вариантите за превоз, графиците и времето, така че да изберете най- подходящия за вас вариант.