Транспорт от и до  Португалия – професионални услуги от Иа Транс

Иа Транс извършва регулярно спедиция до Португалия, както и до почти всички останали европейски страни. Услугата „транспорт и логистика до Португалия“ е комплексна и включва както превоз на групажни товари, личен багаж или колети, така и цели товари, ADR товари и хладилни товари. Два пъти седмично се осъществяват курсовете в двете посоки. При интерес, свържете се с нас за повече информация, относно дните, времето и градовете, до които се реализират транспортните услуги.  

Иа Транс -вашият експерт в логистиката‎

Иа Транс е фирма с дълъг опит в областта на спедицията и транспортните услуги. С множество реализирани превози до почти всички европейски страни, фирмата се е утвърдила като лидер на българския пазар. Ако търсите доверен партньор, специализиран в транспортните услуги в и извън България, свържете се с нас, за да Ви направим индивидуална оферта.

Имате нужда от експресна спедиция на пратки до Португалия

Поради интензивния внос и износ, които България и Португалия осъществяват, Иа Транс предлага експресен превоз по регулярна лелиния България – Португалия- България.

Независимо от крайната точка в Португалия, ние осигуряваме бърз и надежден транспорт. Всеки курс се осъществява от двама шофьори, за да достигнат товарите оптимално бързо. За Вашия личен багаж, цели или групажни товари до Португалия, обърнете се към нас. Фирмата има стотици курсове по тази релация и ще Ви съдейства не само с превоза, но и с оформянето на документите и всички останали дейности.

Транспорт и спедиция на цели, частични и групажни товари.

Специализирана в спедиция, логистика, вътрешен и международен транспорт, Иа Транс предлага превоз на цели, частични и групажни товари от и до Португалия. Независимо от характера на Вашия товар, нашите превозни средства разполагат с всичко необходимо, за надежден и бърз превоз до желаната точка. За повече информация, относно възможностите за превоз и крайните точки, потърсете ни.

Редовен групажен превоз до Португалия

Ежедневни отпътувания, определени срокове, гарантирано качество в цяла Европа! Иа Транс е сред фирмите у нас за спедиторски и логистични услуги, които предлагат транспорт до най- голям брой точки от Европа. Предлагаме индивидуални решения и много допълнителни услуги, свързани с групажния транспорт, като проследяване на пратки, товаро-разтоварителни дейности и др.  Свържете се с нас, ние ще Ви изготвим персонална оферта!