“ИА ТРАНС“ЕООД ежеседмично организира превоз на групажни товари по следните регулярни линии:

• България – Холандия – България

• България – Испания – България

• България – Португалия – България

От европейските страни, България реализира най- голям внос и износ с Холандия, Испания и Португалия. Поради тази причина интересът към тези три страни е значително повишен, от страна на търговци и представители на малкия и голям бизнес. Ние от „ИА ТРАНС“ ЕООД знаем колко важна за успешните международни отношения е точността и бързата реакция. Поради тази причина, предлагаме на своите клиенти разнообразни услуги, свързани с международен превоз както на цели, така и на групажни товари до Холандия, Португалия и Испания. 

Най- изгодни са групажни товари, при които се събират пратки от различни клиенти, предназначени за една и съща крайна точка и се групират в един камион. Групажните линии са надеждно, сигурно и благоприятно от финансова гледна точка решение за международен превоз на товари до желана от Вас локация. 

Какво включва услугата групажен транспорт:

- Ежеседмичен превоз на групажни пратки от и до Холандия, Португалия и Испания.

- Съхранение, мониторинг и обезопасяване на товарите.

- GPS системи за точна информация в реално време за местоположението на пратката. По всяко време можете да проверите в системата на сайта, къде се намира товара, като въведете уникалният референтен номер, който ще получите след като превозното средство напусне страната. Това е изключително лесна процедура, с която не би трябвало да срещнете затруднения, но ако все пак изпитате някакви трудности с проследяването на товарът или пратката, задължително се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем на момента!

- Екипът ни изцяло поема всички товаро- разтоварителни дейности

- Изготвяне и обработка на  необходимите документи (включително митнически) и договори

- Собствен автопарк с превозни средства, снабдени с всички европейски сертификати и лицензи 

- Професионално отношение, точност и ефективност

Групажен превоз на всякакви товари 

„ИА ТРАНС“ ЕООД осигурява всичко необходимо за осъществяването на превоз на товари, както на стандартни, така и на специализирани:

- групажни товари, с различен обем и размери  

- групажни товари под температурен режим: +25 С˚ до -25 С

- определена група опасни (клас ADR) товари

- извънгабаритни товари

- личен багаж 

Застраховка на товарите 

За вашето спокойствие „ИА ТРАНС“ЕООД предлага различни КАРГО застраховки, при които застрахователят (ние) се задължаваме, че след заплатената застрахователна премия (таксата), ще поемем ангажимента да компенсираме Вашите загуби, ако причината за инцидента се покрива от условията при предварително сключената застраховка между двете страни. Стойността на застраховката се формира на базата на различни фактори, които уточняваме предварително. В договора, задължително се посочва крайната сума, която трябва да получите, ако се случи нещо с товара.

Групажна линия до Холандия

Холандия е страна с много възможности за развиване на бизнес и все повече български фирми се ориентират към нея. Пазарът в „страната на лалетата” е широкодостъпен, което е и водеща причина „ИА ТРАНС“ ЕООД  да организира ежеседмичен превоз на групажни товари. Предлагаме на клиентите и експресни групажни линии до Холандия, при които изпращаме двама шофьори, за да бъде използвано пълноценно денонощието и товарът да пристигне по възможно най-бързия начин до крайната дестинация.

Информация 

 Може да изпратите заявка за международен превоз до или от Холандия чрез онлайн формата, която е разположена в сайта ни. Ако срещате затруднения с нея ни позвънете на посоченият телефон в сайта или елате в офисите ни, където ще обсъдим всички останали подробности, които  трябва да бъдат уточнение предварително. Ще получите детайлна информация, относно условията, отлично обслужване и изгодни оферти! Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!