Групажна линия до Испания на пратки, багаж и товари в двете посоки от “ИА ТРАНС“ЕООД ежеседмично извършва групажни превози на товари по регулярни линии:

 

България – Испания – България

• България – Португалия – България

• България – Холандия – България

 

Фирмата реализира висококачествен транспорт, логистика и спедиция на  групажни товари в кратки срокове и на добри цени. Най- голям стокообмен България осъществява с Испания, Холандия и Португалия. Поради тази причина сме се фокусирали върху разработването на редовна транспортна мрежа за превоз на групажни стоки и товари до и вътре в тези  три европейски страни. 

Групажните линии са най- изгодната и ефективна услуга, тъй като клиента спестява значително разходи от една страна, а от друга извършването на услугата не отнема много време и надеждността и сигурността на товарите е гарантирана. 

Какво включва услугата Групажен транспорт:

- надежден превоз на групажни пратки до избрана дестинация

- складиране

- товаро- разтоварителна дейност

- обезопасяване, фолиране и палетизиране на пратките

- GPS системи за проследяване на пратката

- Видео наблюдение/ мониторинг

- постоянна обратна връзка с клиента/ информираност

- изготвяне на всички необходими документи и договори за международен превоз на товари

- оформяне на митнически документи 

- модерни превозни средства, отговарящи на всички европейски стандарти

- сертификати и лицензи за извършване на предлаганата услуга 

- професионален подход и опитни шофьори

- бързина, гъвкавост и ефективност

Групажен превоз на всякакви товари 

„ИА ТРАНС“ ЕООД притежава собствен автопарк, с всички необходими превозни средства за извършване на пълна гама транспортни услуги. Съпроводени с всички необходими лицензи, удобства и технически изправни, автомобилите, които са на наше разположение, осигуряват възможност за превоз на:

- групажни товари, различни по размери и тегло

- групажни товари под температурен режим – термотранспорт за стоки с температура от +25 С˚ до -25 С

- определена група опасни (клас ADR) товари

- извънгабаритни товари, като за целта, разполагаме със специализирани превозни средства с платформи

- личен багаж 

Застраховка на товарите 

Ние от „ИА ТРАНС“ЕООД  мислим преди всичко за безопасността и сигурността на поверените ни товари. Ето защо, групажните превози, задължително са снабдени с ЧМР застраховки. Освен това, за да подсигурим максимална сигурност при евентуални липси и загуби, предлагаме и различни видове КАРГО застраховане, съобразени с Вашите възможности и желания.  

Групажна линия до Испания

„ИА ТРАНС“ ЕООД предлага на своите клиенти пълен пакет транспортни услуги от и до всяка точка на Испания. Страната на тореадорите бележи икономически напредък, което води до по – голяма заинтересованост към развиване на бизнес отношенията с Испания. Ето защо, организираме редовна групажна линия с Испания, за осъществяване на внос и износ или за превоз на личен багаж. Усилено работим върху разрастването на вътрешните линии в страната на Дон Кикот, като за момента мрежата ни включва: Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Ирун, Аликанте. 

Информация 

За справки, относно групажните услуги, условията, разписанията, маршрута и цените, отправете запитване по имейл или като ни се обадите на посочените телефони. Ще получите подробна информация и идеалното решение за превоз на Вашия товар. Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!