“ИА ТРАНС“ ЕООД предлага бърз и ефективен международен транспорт на цели товари и стоки до всички европейски страни, с които България поддържа дълготрайни търговски отношения. Поради благоприятните възможности за търговия със страната на вятърните мелници, се наблюдава голям интерес към линията България – Холандия – България. Ето защо, „ИА ТРАНС“ ЕООД организира ежеседмичен превоз на цели товари и стоки от и до Холандия. 

При нас ще получите пълен пакет услуги на изгодни цени:

- качествен транспорт, логистика и спедиция на цели товари до всички възлови точки в Холандия 
- ежеседмична, регулярна линия България -Холандия –България
- добре развита сухопътна мрежа за вътрешен транспорт до всяка точка на Холандия
- доставка в определен срок
- опитен екип –професионален подход и адекватно изпълнение на възложените задачи
- голям избор на превозни средства (собствен автопарк)
- модерна и поддържана техника
- карго застраховане (частично или пълно)
- мониторинг и контрол на изпълнението на транспортните услуги
- GPS системи и проследяване на пратки
- издаване и обработка на всички необходими документи 
- митнически услуги 
- разполагаме с всички необходими лицензи, покриваме всички европейските стандарти и критерии
- складиране – охраняеми складови бази
- индивидуален подход, комуникация и пълна информираност 
- За допълнителни транспортни услуги можете да се Свържете с нас!

 

Транспорт на цели товари до Холандия

Наред с Испания и Португалия, страната на лалетата се нарежда сред най- предпочитаните европейски страни за създаване на трайни и стабилни търговски и икономически отношения. Холандия предлага многобройни възможности за реализация на един успешен бизнес. За да се възползвате от тях, се нуждаете от сигурен партньор в областта на транспорта и логистиката. С доказано име на пазара, “ИА ТРАНС“ ЕООД е надежден партньор, който ще Ви предложи иновативни логистични и спедиторски решения за създаване на стабилни търговско-икономически отношения  с Холандия. Сътрудничим си с водещи спедиторски фирми на територията на Холандия, което позволява оптимална организация и бърза реакция, което от своя страна води до сигурен успех на Вашия бизнес на международно ниво.

Свържете се с нас 

Можете да се свържете с нас по всяко едно време на посочените за контакти телефони или имейл. Ще отговорим на всяко запитване, свързано с график (отпътуване – пристигане), маршрути, проследяване на пратки, заплащане на услуги, застраховки и т.н. При нас ще откриете атрактивни оферти и разумни ценови предложения. Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!