“ИА ТРАНС“ ЕООД организира и осъществява транспортни и логистични услуги до всички икономически развити страни в Европа, оказващи осезаемо влияние върху търговските отношения в световен мащаб. Сред тези страни е Испания, средиземноморски партньор на България, с който страната ни поддържа дългогодишни и стабилни отношения. За да допринесе за утвърждаването и стабилизирането на вече изградените търговско- икономически връзки с Испания,„ИА ТРАНС“ ЕООД предлага ежеседмичен транспорт на цели товари от и до Испания.

Предлагаме пълен набор от висококачествени транспортни услуги:

- оптимална организация и осъществяване на превоз на цели товари до всички ключови точки в Испания 
- ежеседмична, регулярна линия България -Испания –България
- добре развита сухопътна мрежа за вътрешен транспорт до всяка точка на Испания (Барселона, Валенсия, Мадрид, Севиля, Аликанте, Ирун и други по-малки населени места).
- доставка в уговорения срок
- екип от професионалисти – висококвалифицирани служители, с дългогодишен опит в бранша. 
- голямо разнообразие от превозни средства (собствен автопарк)
- модерно оборудване и редовна поддръжка
- GPS системи за осъществяване на мониторинг и контрол 
- изготвяне на документация 
- митническо представителство
- покриване на всички европейски стандарти 
- охраняеми складови бази
- комуникация и пълна информираност за състоянието и местоположението на пратките
- карго застраховане (всички видове застраховки)
- За допълнителни транспортни услуги можете да се Свържете с нас!

Транспорт на цели товари до Испания

 България извършва значим стокообмен със страната на откривателите, което налага необходимостта от надежден и сигурен доставчик на транспортни и логистични услуги. „ИА ТРАНС“ ЕООД е бързоразвиваща се фирма, с основна дейност – осъществяване на вътрешен и международен превоз на цели и групажни товари. Предлагаме на своите клиенти, които са се насочили към развиване на бизнес и търговски отношения с Испания, регулярна линия: България – Испания – България. Съвместно с дългогодишни партньори от сферата на транспортните услуги в Испания, създаваме максимално добри условия за бърз превоз на товари и стоки до всяка точка на Испания. Радваме се на добре изградена сухопътна мрежа, която гарантира бърз и надежден превоз на цели товари и стоки от и до Испания.  

 
Не се колебайте да се свържете с нас 
 
За да влезете във връзка с нас, обадете се на посочените в контакти телефони, или ни пишете на  имейл. Можете да ни попитате всичко, което Ви интересува. Цените са строго индивидуални, като се определят в зависимост от пратката, маршрута, времето, вида на застраховката и крайната точка. Ще получите бърз и изчерпателен отговор, както и персонална оферта, изцяло съобразена с Вашите нужди и желания.
 
 Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!