Една от най- търсените транспортни услуги, които предоставя “ИА ТРАНС“ ЕООД е: международен превоз на цели товари и стоки от и до ключови европейски страни, с които България осъществява значителен внос и износ. Сред страните, с които България реализира най- голям стокообмен се нарежда Португалия. Ето защо, „ИА ТРАНС“ предлага на своите клиенти ежеседмична регулярна линия: България – Португалия – България.

Превоз на цели товари до Португалия - пълен пакет услуги:

- товарни, спедиторски услуги и превоз на цели товари до различни локации в Португалия (Амстердам, Порто)

- ежеседмична, регулярна линия България -Португалия –България

- организиране на вътрешен транспорт до всяка точка на Португалия

- спазване на уговорените срокове

- екип от професионалисти, с дългогодишен опит в бранша

- собствен автопарк с превозни средства, отговарящи на всички екологични стандарти

- модерно оборудване за проследяване на пратки

- карго застраховане (частични или пълни)

- изготвяне на необходимата документация

- митнически услуги 

- комплексни логистични услуги, включително складиране – охраняеми складови бази

- информираност и комуникация 

- За допълнителни транспортни услуги можете да се Свържете с нас!

Транспорт до Португалия

Страната на откривателите заема челна позиция, сред страните, с които България развива трайни и стабилни търговски връзки. През последната година, Португалия бележи икономически ръст, като заема важен дял от световния пазар. Страната е производител на разнообразни продукти, сред които цитруси, коркови тапи и вино. Ето защо, слънчева Португалия е желан търговски партньор. За осъществяване на внос и износ и развиване на международен бизнес с Португалия, се нуждаете от сигурен партньор, като “ИА ТРАНС“ ЕООД. Ние максимално бързо ще откликнем на всяко запитване, като Ви предложим пълна гама от висококачествени транспортни услуги от и до Португалия. За да удовлетворим различните желания на клиентите, предлагаме ежеседмичен превоз както на цели, така и на групажни товари до посочени от клиента точки на територията на Португалия. 

Свържете се с нас 

Отправете Вашето запитване, като се обадете или ни пишете на посочените контакти за връзка с нас. Ще получите подробна информация, относно маршрутите и точките до Португалия, складовите бази, график и цени. При нас ще откриете изгодни цени, професионален подход и бързи срокове. За допълнителни транспортни услуги можете да се Свържете с нас!