„ИА ТРАНС“ ЕООД e прогресивно развиваща се транспортна фирма, която все повече утвърждава своята позиция на пазара, като надежден партньор в сферата на транспорта, спедицията, логистиката и складирането. Освен добре организиран вътрешен транспорт, фирмата предлага на своите клиенти регулярни международни линии до основните страни - икономически и търговски партньори на България, сред които Холандия, Португалия и Испания. Благодарение на ефективните резултати и коректно отношение, установяваме стабилни международни отношения и сътрудничество и с други европейски страни, като Белгия, Италия, Гърция, Франция и други. Усилено работим върху разширяване на международната мрежа от линии, предлагайки услуги до нови европейски точки, за да бъдем максимално полезни за Вас и Вашия бизнес.

 

„ИА ТРАНС“ ЕООД предлага пълен пакет от транспортни услуги от и до Испания, Португалия и Холандия:

- транспорт на групажни и частични товари;
- транспорт на извънгабаритни, клас ADR и хладилни товари;
- складиране;
- оформяне на документи;
- митнически услуги; 
- ежеседмични, регулярни линии;
- товаро - разтоварителна дейност; 
- информационни услуги;
- карго застраховка (частична и пълна);
- възможност за проследяване на пратката.
 

Международен транспорт от и до Испания, Холандия и Португалия

Испания, Холандия и Португалия са сред страните, с които България поддържа стабилни търговски отношения, свързани с внос, основно на медикаменти, медни руди, месо, автомобили и износ на царевица, пшеница, слънчогледови семена и много други стоки. Ето защо, „ИА ТРАНС“ ЕООД предлага качествен и бърз транспорт на товари до всяка една от тези три страни. Фирмата разполага със складови бази в основните търговски центрове на тези страни, като предлага възможност и за бързо и организирано придвижване на Вашите товари до други по-малки точки на Испания, Холандия и Португалия.
 

Държим на качеството 

- разполагаме с модерни, редовно обслужвани превозни средства
- GPS системи 
- собствен автопарк 
- охраняеми бази 
- оборудване, отговарящо на всички европейски изисквания 
- висококвалифициран персонал
 

Винаги актуална информация

На посочените в контакти телефони, клиентите могат да се свържат с нас по всяко едно време, за да се информират за пратките си, или за да се осведомят допълнително за предлаганите от нас услуги, маршрути, условия и оферти. 
 
Испания, Португалия и Холандия са страните, с които си сътрудничим от години и успешно извършваме външен транспорт, като с времето сме изградили важни и преди всичко надеждни отношения с чуждестранни фирми от бранша, на територията на тези три страни. Това е голямо предимство, което улеснява осъществяването на транспортни услуги до всяка една точка от тези европейски страни. Поддържането на устойчиво партньорство и дългогодишни международни отношения ни позволява да предложим повече възможности на своите клиенти, свързани с транспорт, логистика и спедиция от и до Испания, Холандия, Португалия.  
 
Гарантирано най-изгодни предложения, гъвкавост, коректност, бързина!

Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържете с нас!