„ИА ТРАНС“ ЕООД е сред най- бързо развиващите се фирми на българския пазар в сферата на транспорта, спедицията и логистиката. Освен, че осъществява вътрешен и външен превоз на товари и стоки, фирмата винаги има на разположение свободни камиони за превоз на пратки до различни точки в Европа. Сред най- предпочитаните дестинации се нареждат : Испания, Португалия, Холандия, Англия, Италия, Гърция, Германия и други ключови за икономиката на България страни. „ИА ТРАНС“ ЕООД предлага ефективни, комплексни, логистични услуги и свободни камиони от и до всяка от тези европейски страни. 

Разполагаме със собствен автопарк: 

- 15 бр. кoмпозиции
- хенгери
- мегатрейлъри
- контейнери
- хладилни камиони за стоки под температурен режим
- специализиран превоз за опасни (ADR) товари
- камиони за превоз на извънгабаритни и високообемни стоки
- камиони с брезентна щора – за по-лесно и бързо разтоварване
 

Превозните средства, които предлагаме:

- са снабдени с всички удобства, за да пристигнат товарите в добро състояние
- са специализирани за превоз на товари с различен обем, под температурен режим, опасни и други специфични товари
- съответстват на екологичните категории Евро 3 и Евро 4 
-  са климатизирани и снабдени с GPS системи за проследяване и навигация (за максимално ефективна работа) 
- притежават всички необходими лицензи и документи за превоз на международни товари 
- ЧМР застраховки
- редовно обслужване

Свободни камиони за превоз от България до Европа и обратно

„ИА ТРАНС“ ЕООД предлага широк асортимент от превозни средства, снабдени с всички документи и оборудване за превоз на товари от и до различни точки в Европа. Клиентите ни могат да се възползват и от разнообразието от свободни камиони за превоз на различни  товари, за да превозят цели или групажни пратки до желана от тях локация, от врата до врата или склад. 

Превоз на международни товари до Испания

Страната на Дон Кихот е четвъртата по големина в Европа, което я прави ключов икономически и търговски партньор. Ако се нуждаете от свободни камиони за осъществяване на успешен внос-износ с Испания или за превоз на собствен товар по линията България- Испания – България, „ИА ТРАНС“ е лоялен партньор, предлагащ пълна гама логистични и спедиторски услуги. 

Оферти:

За да получите персонална оферта ( формирана в зависимост от спецификата на товара, времето на ползване, маршрута и .н.) и подробна информация за предлаганите услуги и цени, обадете ни се или пишете на посочените контакти. Гарантираме бърза реакция, експертен подход и конкурентни цени. 
Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!