С развитието на международните отношения и търговия се засилва и необходимостта от качествени и надеждни транспортни услуги. „ИА ТРАНС“ ЕООД е доставчик на транспортни и спедиторски услуги, отличаващ се с конкурентни цени, бързи срокове и коректно отношение към клиента. Освен разнообразието от висококачествени логистични услуги, фирмата предлага свободни камиони за международен превоз на товари и стоки до желана от Вас точка. Основните ни направления са Португалия, Испания, Холандия, Германия, Гърция и други европейски страни, с които България осъществява търговия. 

Разполагаме с широк спектър от превозни средства:

- 15 бр. кoмпозиции

- хенгери

- мегатрейлъри

- контейнери

- хладилни камиони за стоки под температурен режим

- специализиран превоз за опасни (ADR) товари

- камиони за превоз на извънгабаритни и високообемни стоки

- камиони с брезентна щора – за по-лесно и бързо разтоварване

 

Гаранция за качество 

Свободните камиони за превоз на собствени товари, които осигуряваме:

- побират товари с различен обем и размери 

- съответстват на екологичните категории Евро 3 и Евро 4 

-  са оборудвани с GPS системи за проследяване и навигация (точни координати, маршрути, изчисляване на време – за достигане до крайната цел оптимално бързо) 

- предлагат удобства за дълъг път 

- притежават всички необходими лицензи и документи за превоз на международни товари

- са с гаранция за техническа изправност

Свободни камиони за превоз от България до Европа и обратно

„ИА ТРАНС“ ЕООД предлага разнообразие от превозни средства, придружени с необходимата документация, лицензи и сертификати за превоз на хладилни, опасни, извънгабаритни или стандартни товари до различни точки от Европа. Възползвайте се от разнообразието от свободни камиони, за да придвижите Вашите стоки и товари до желаната от Вас дестинация.

Превоз на международни товари до Португалия

Линията България- Португалия – България е сред най- натоварените, тъй като страната на откривателите предлага много възможности за бизнес. Португалия е водещ износител на корк и портокали, което я прави желан търговски партньор. Ако се нуждаете от свободен камион за превоз на товари до страната на лозята, маслините и южняшката култура,  „ИА ТРАНС“ ЕООД осигурява не само свободни превозни, но и сътрудничество при необходимост, тъй като поддържа добри отношения с утвърдени португалски спедиторски фирми.

Оферти:

За повече информация, относно условията, цените и превозните средства, можете да ни пишете на имейл или да свържете се с нас на посочените телефони. Ще отговорим на всяко запитване и ще Ви предложим изгодни оферти, в зависимост от Вашите нужди (вид  превозно средство, линия, маршрут, време, вид товар и т.н.). „ИА ТРАНС“ ЕООД предлага професионални съвети, качествено обслужване, сътрудничество и изгодни цени. Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!