Холандия, страната на вятърните мелници, лалетата и либералните възгледи е сред основните търговско-икономически партньори на България. За да поддържате стабилни бизнес отношения и да осъществявате успешна международна търговия с Холандия, се нуждаете от надежден партньор, като „ИА ТРАНС“ ЕООД. Основната дейност на фирмата е насочена към предоставяне на качествени и ефективни транспортни, логистични и спедиционни услуги от и до всички ключови европейски страни, международни партньори на България, сред които е и Холандия. 

 Услуги:

- Транспорт на цели (комплектни), частични и групажни товари от и до Холандия;

- Превоз на товари с различен обем и размери;

- Превоз на товари под температурен режим;

- Превоз на опасни (клас ADR) товари;

- Превоз на извънгабаритни товари;

- Богат набор от превозни средства;

- Иновативно оборудване и мониторинг;

- Изготвяне и обработка на всички митнически документи;

- Седмична линия: България- Холандия- България;

- Складови условия- охраняема складова база;

- Изцяло организираме и следим всяка стъпка, от приемането до разтоварването на поетите от нас товари;

- Обезопасяване, фолиране и палетизиране на товари;

- Професионално отношение, коректност, квалифициран екип;

- Ефективни спедиторски и логистични решения;

- Изгодни оферти, съобразени с индивидуалните желания на всеки клиент;

Осигуряван на транспорт, логистика и спедиция до всички дестинации в Холандия от България и в обратна посока, можете да се Свържете с нас!

 Транспорт от и до всички точки на Холандия

 “ИA Tранс” EООД предлага на своите клиенти сигурен и бърз транспорт на групажни и комплектни товари, по ежеседмична, регулярна линия: България- Холандия- България.

Фирмата ни разполага с няколко складови помещения във възлови точки в Холандия, сред които: Амстердам, Хага, Ротердам, Айндховен.

За да удовлетворим желанията на своите клиенти и да улесним процеса на транспортиране на товарите до по-малки селища в Холандия, си сътрудничим с водещи холандски фирми, работещи в сферата на транспорта и спедицията. Това позволява навременна и адекватна организация на превоза на товари до желаната от вас точка в Холандия. 

 Актуална информация за Вашите пратки

След като вземем пратката от клиента, комуникацията не приключва, напротив, държим клиентите ни да бъдат добре информирани за местоположението и състоянието на своите пратки. Ето защо, предлагаме различни методи за осъществяване на мониторинг и комуникация. За Вашето спокойствие, „ИА ТРАНС“ ЕООД:

- предоставя актуална информация, по всяко едно време, за местонахождението и състоянието на товарите;

- разполага с иновативно оборудване за мониторинг;

- монтира надеждни GPS системи на превозните средства;

- има на свое разположение охраняеми бази;

 Застраховане на товарите

Знаем, че рискове дебнат от всякъде, особено като става въпрос за пренос на големи товари до по- отдалечени точки. Ето защо, предлагаме на своите клиенти, възможността да застраховат своите пратки. При нас ще откриете различни видове застраховки – частични или пълни, в зависимост от Вашите нужди и желания. Препоръчваме на своите клиенти да изберат пълна карго застраховка, за да бъдат спокойни, че при евентуална злополука, всички липси и загуби ще са за наша сметка. 

 Заявка

За да заявите Вашите пратки, свържете се с нас на посочените контакти. Екипът ни ще откликне на всяко едно Ваше запитване, относно условията, цените, разписанията и маршрутите за дестинацията, към която проявявате интерес. Не се колебайте да попитате за всичко, което Ви интересува. „ИА ТРАНС“ е насреща с полезни съвети, ефективни решения и и най-изгодните оферти в сферата на транспортните услуги.

 Холандия на кратко

Холандия, най- гъсто населената страна в Европа, се намира в западната част на континента. Тя заема стратегическо място, с излаз на море и граничи с едни от най- добре устроените европейски страни: Германия, Белгия и Англия. 

През последните години Холандия бележи ускорен икономически ръст и политическа стабилност. Освен че е една от предпочитаните туристически дестинации в Европа, заради многобройните си забележителности, традиционна кухня, костюми, сирена, музеи и толерантност, страната на лалетата е и ключов фактор за развитието на международната търговия. Тя се нарежда на 3 място по износ на продукция в световен мащаб. Ето защо, установяването на стабилни търговски отношения с Холандия е от съществено значение за развитието на българската икономика и третичния сектор в частност. 

Ние ще ви дадем правилната посока , можете да се Свържете с нас!