Испания е една от страните, с които България поддържа стабилни икономически отношения и извършва значителен внос и износ. „ИА Транс ЕООД“ осъзнава важността на международните търговско- икономически отношения за развитието на един успешен бизнес. Ето защо, предлагаме на своите клиенти пълна гама транспортни услуги от и до всяка точка на Испания.
 
Услуги:
 
 Транспорт на цели (комплектни), частични и групажни товари от и до Испания;
 
- Превоз на товари с различен обем и размери;
- Превоз на товари под температурен режим;
- Превоз на опасни (клас ADR) товари;
- Превоз на извънгабаритни товари;
- Богат набор от превозни средства;
- Иновативно оборудване и мониторинг;
- Изготвяне и обработка на всички митнически документи;
- Седмична линия: България- Испания- България;
- Складови условия- охраняема складова база;
- Изцяло организираме и следим всяка стъпка, от приемането до разтоварването на поетите от нас товари;
- Обезопасяване, фолиране и палетизиране на товари;
- Професионално отношение, коректност, квалифициран екип;
- Ефективни спедиторски и логистични решения;
- Изгодни оферти, съобразени с индивидуалните желания на всеки клиент;
 

Транспорт от и до всички точки на Испания

 
 “ИA Tранс” EООД предлага на своите клиенти надежден транспорт на групажни и индивидуални товари, по ежеседмична, регулярна линия: България- Испания- България.
Разполагаме със складови помещения във всички ключови локации в Испания: Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Ирун, Аликанте.
Поддържаме дългогодишни партньорски връзки с фирми за логистика и транспорт на територията на цяла Испания, така че бързо да организираме превоз на товарите от възлови точки на Испания до желаната от Вас локация в Испания.
Проследяване на пратка
Знаем, колко важни за Вас и бизнесът Ви са товарите, които ни поверявате. Ето защо, държим на комуникацията и добрата информираност. За да бъдете осведомени, във всеки един момент за състоянието и местоположението на товарите, фирмата ни предлага:
- Модерно оборудване за мониторинг;
- GPS системи;
- Охраняеми бази;
- Информационни услуги по всяко едно време;
 

Застраховка

 
За спокойствието на нашите клиенти, предлагаме частична и цялостна застрахователна защита на поверените ни товари. С цел максимална защита, препоръчваме карго застраховка, с която изцяло поемаме отговорността за безопасното превозване на поетите товари. Застраховката покрива всички щети и загуби при евентуална злополука или други рискове, свързани с транспортната дейност. 
Заявка
За да заявите Вашите товари, свържете се с нас, чрез имейл или като се обадете на посочените за контакти телефони. Нашите служители са насреща, с изчерпателна информация за условията, разписанията, маршрута и цените, за всяка една персонална заявка. Клиентите ни ще получат професионално мнение, качествено обслужване и най-изгодните оферти в сферата на транспортните услуги.
 
 Защо Испания?
 
 Испания е средиземноморска страна, разположена в югозападна Европа, една от основните страни - търговски партньори на България. Страната заема водеща позиция в световните класации за икономическо развитие, като през 2015г. бележи икономически ръст от 3 % . С благоприятен и мек климат, развита индустрия и земеделие, Испания се отличава със сравнително нисък ръст на безработица - 22 %. Наред с всички тези положителни икономически фактори, страната на тореадорите, осъществява търговия с всички ключови европейски страни, което я прави желана дестинация и надежден партньор за създаване и развиване на международни бизнес отношения.
 
Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържете с нас!