Испания е една от страните, с които България поддържа стабилни икономически отношения и извършва значителен внос и износ. „ИА Транс ЕООД“ осъзнава важността на международните търговско- икономически отношения за развитието на един успешен бизнес. Ето защо, предлагаме на своите клиенти пълна гама транспортни услуги от и до всяка точка на Испания.
 

Услуги:

 

Транспорт на цели (комплектни), частични и групажни товари от и до Испания;

 

- Превоз на товари с различен обем и размери;

- Превоз на товари под температурен режим;

- Превоз на опасни (клас ADR) товари;

- Превоз на извънгабаритни товари;

- Богат набор от превозни средства;

- Иновативно оборудване и мониторинг;

- Изготвяне и обработка на всички митнически документи;

- Седмична линия: България- Испания- България;

- Складови условия- охраняема складова база;

- Изцяло организираме и следим всяка стъпка, от приемането до разтоварването на поетите от нас товари;

- Обезопасяване, фолиране и палетизиране на товари;

- Професионално отношение, коректност, квалифициран екип;

- Ефективни спедиторски и логистични решения;

- Изгодни оферти, съобразени с индивидуалните желания на всеки клиент;

 

Транспорт от и до всички точки на Испания

 

 “ИA Tранс” EООД предлага на своите клиенти надежден транспорт на групажни и индивидуални товари, по ежеседмична, регулярна линия: България- Испания- България.

Разполагаме със складови помещения във всички ключови локации в Испания: Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Ирун, Аликанте.

Поддържаме дългогодишни партньорски връзки с фирми за логистика и транспорт на територията на цяла Испания, така че бързо да организираме превоз на товарите от възлови точки на Испания до желаната от Вас локация в Испания.

Проследяване на пратка

Знаем, колко важни за Вас и бизнесът Ви са товарите, които ни поверявате. Ето защо, държим на комуникацията и добрата информираност. За да бъдете осведомени, във всеки един момент за състоянието и местоположението на товарите, фирмата ни предлага:

- Модерно оборудване за мониторинг;

- GPS системи;

- Охраняеми бази;

- Информационни услуги по всяко едно време;

 

Застраховка

За спокойствието на нашите клиенти, предлагаме частична и цялостна застрахователна защита на поверените ни товари. С цел максимална защита, препоръчваме карго застраховка, с която изцяло поемаме отговорността за безопасното превозване на поетите товари. Застраховката покрива всички щети и загуби при евентуална злополука или други рискове, свързани с транспортната дейност. 

Заявка

За да заявите Вашите товари, свържете се с нас, чрез имейл или като се обадете на посочените за контакти телефони. Нашите служители са насреща, с изчерпателна информация за условията, разписанията, маршрута и цените, за всяка една персонална заявка. Клиентите ни ще получат професионално мнение, качествено обслужване и най-изгодните оферти в сферата на транспортните услуги.

 
 

Защо Испания?

 
 

Испания е средиземноморска страна, разположена в югозападна Европа, една от основните страни - търговски партньори на България. Страната заема водеща позиция в световните класации за икономическо развитие, като през 2015г. бележи икономически ръст от 3 % . С благоприятен и мек климат, развита индустрия и земеделие, Испания се отличава със сравнително нисък ръст на безработица - 22 %. Наред с всички тези положителни икономически фактори, страната на тореадорите, осъществява търговия с всички ключови европейски страни, което я прави желана дестинация и надежден партньор за създаване и развиване на международни бизнес отношения.

Ние ще ви дадем правилната посока, можете да се свържете с нас!