Португалия, известна още като страната на откривателите, на хубавото вино и екзотична кухня, е и ценен търговски партньор, източник на много възможности за развитие на бизнес. Ето защо, България проявява интерес към Португалия, не само като туристическа дестинация, но и като  икономически и търговски бизнес партньор. Изградените връзки между страните имат голям потенциал за развитие, при наличие на ефективни и качествени транспортни и логистични услуги. „ИА ТРАНС“ ЕООД е фирма, специализирани в осъществяването на международен транспорт, която предлага на своите клиенти пълен пакет надеждни и качествени транспортни и логистични услуги от и до Португалия.

Услуги:

- Транспорт на цели (комплектни), частични и групажни товари от и до Португалия;

- Превоз на товари с различен обем и размери;

- Превоз на товари под температурен режим;

- Превоз на опасни (клас ADR) товари;

- Превоз на извънгабаритни товари;

- Богат набор от превозни средства;

- Иновативно оборудване и мониторинг;

- Изготвяне и обработка на всички митнически документи;

- Седмична линия: България- Португалия- България;

- Складови условия- охраняема складова база;

- Изцяло организираме и следим всяка стъпка, от приемането до разтоварването на поетите от нас товари;

- Обезопасяване, фолиране и палетизиране на товари;

- Професионално отношение, коректност, квалифициран екип;

- Ефективни спедиторски и логистични решения;

- Изгодни оферти, съобразени с индивидуалните желания на всеки клиент;

- За допълнителни транспортни услуги можете да се Свържете с нас!

 

Транспорт и спедиция от и до Португалия

 

“ИA Tранс” EООД организира ежеседмичен транспорт на цели и групажни товари, по регулярна линия: България- Португалия- България.

Разполагаме със складови бази в различни точки на Португалия, сред които Лисабон и Порто. Фирмата ни има и добре развита мрежа за вътрешен транспорт в Португалия, което позволява експресен трансфер на товари до по-малки селища в Португалия.  

Постоянен мониторинг

- Държим клиентите ни да бъдат добре осведомени и спокойни за своите пратки. За да сме максимално полезни, разчитаме на модерни системи за следене и мониторинг, които да ни държат в течение за местонахождението и състоянието на товарите. 

- Също така, на разположение на клиентите ни е цял екип от професионалисти, които са готови да съдействат във всеки един момент с изчерпателна и точна информация.

- Всяко едно от превозните средства е снабдено с GPS система, а базите и складовете ни са охраняеми, защото спокойствието и доверието на клиента е на първо място!

Застраховка

При транспортната дейност, рискове дебнат отвсякъде, ето защо препоръчваме на нашите клиенти да застраховат товарите си. Предлагаме различни застраховки, така че да удовлетворим желанията на клиентите и да предоставим най- подходящата защита за всяка индивидуална пратка. 

Все пак, ако искате пълна сигурност, най- добрият вариант е пълна карго застраховка, която покрива всички загуби и щети, при евентуален инцидент.

Заявка за пратка 

За да използвате нашите услуги е нужно единствено да ни пишете на посочения имейл или да се свържете с нас по телефона. Готови сме да отговорим на всички въпроси, които Ви интересуват, свързани с графика за тръгване и пристигане, маршрути, цени, документи и т.н. В най- кратки срокове ще получите оферта, както и професионално мнение, относно превоза на посочения от Вас товар.  

За Португалия с няколко думи

Португалия е една от най- старите страни на континента. Разположена на брега на Атлантическия океан, в най-западната част на Европа, страната на мореплавателите се отличава със стратегическо географско положение, възлов център за осъществяване на мореплаване и търговия в световен мащаб. На север и изток граничи с Испания, което благоприятства икономиката на страната. Многобройните възможности за бизнес, червеното вино Порто, смятано за едно от най- добрите в света, плодородните маслинени горички, солидната продукция на цитрусови плодове и коркови тапи, както и великолепните пейзажи и старинна архитектура, са само част от причините, Португалия да бъде желана дестинация и предпочитан търговски партньор.